Rüyada altın bozuk para görmek

Rüyada altın bozuk para görmek güzel günler görüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada altın bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bozuk para görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada altın ve bozuk para görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk para ve altın görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak manevi olarak da yıpranacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada bozuk para bulduğunu görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliye bozuk para vermek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments