Rüyada altın ve bozuk para görmek

Rüyada altın ve bozuk para görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada altın ve bozuk para gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada altın ve bozuk para görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para ve altın görmek işini en iyi şekilde yapacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada altın bozuk para görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para kusmak içine düşen fesada yeniliceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye bozuk para vermek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para kaybetmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden bozuk para almak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments