Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek geçim derdi çekmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadını yıkamak yaşama sevincine kavuşacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments