Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek sorunlarının birken beş olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek hem yeni yerler göreceğine, aile hayatlarını bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına tabir olunur.

Rüyada gözünden yaş geldiğini görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yaş yün görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments