Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek güven kaybı yaşanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adama sarılmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamla konuşmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Rüyada tanınan yaşlı adam görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına inanılır.

Rüyada sakallı yaşlı adam görmek yeni bir adım atılacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı yaşlı adam görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments