Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada yaşlı kadınla kavga etmek hem verimi yükselteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadınla kavga etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı biriyle kavga etmek dayanışma içinde kalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı adamla kavga etmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadının evine gitmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak servet sahibi olacağına, eskisinden de iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın öldüğünü görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments