Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek kazancının da artacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek sorunlarını çözebileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, rızık bolluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek refah düzeyinin yükseleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına inanılır.

Rüyada hasta yaşlılar görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini hasta görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments