Rüyada yaşlı kadına bakmak

Rüyada yaşlı kadına bakmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadına bakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına bakmak insanları kıracağına, üzeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama bakmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı birine bakmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlıya bakmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlılara bakmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments