Rüyada yaşlı bir kadına bakmak

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, mutluluğunun da artacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Rüyada yaşlı kadına bakmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlılara bakmak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlıya bakmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı adama bakmak sıkıntıların çözüm bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı birine bakmak başarılı ve kazançlı olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments