Rüyada yaşlılara bakmak

Rüyada yaşlılara bakmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlılara bakmak gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada yaşlılara bakmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlıya bakmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yaşlı birine bakmak doğru olanı seçeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adama bakmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına bakmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments