Rüyada yaşlı erkek hasta görmek

Rüyada yaşlı erkek hasta görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı erkek hasta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada yaşlı erkek hasta görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine inanılır.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı hasta adam görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak ününün çoğalacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yaşlı adam görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı birini hasta görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments