Rüyada yaşlı hasta adam görmek

Rüyada yaşlı hasta adam görmek duymadığı sözleri duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, enerjisini toplayacağına, insanlarla arasının açılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı hasta adam gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yaşlı ve hasta adam görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada hasta yaşlı adam görmek büyük atılımlar yapacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı hasta adam görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada ölü yaşlı adam görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamla konuşmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı adam dövmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments