Rüyada yaşli hasta kadin görmek

Rüyada yaşli hasta kadin görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, büyük adımlar atacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşli hasta kadin gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada yaşli hasta kadin görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, saygınlık göreceğine inanılır.

Rüyada yaşlı erkek hasta görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta yaşlı adam görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı ve hasta adam görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada hasta yaşlı birini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işarettir.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments