Rüyada hasta yaşlı kadın görmek

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok güzel günler geçirileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, makam ve rızık sağlayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada hasta yaşlı kadın görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta ve yaşlı kadın görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı ve hasta kadın görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı ve hasta bir kadın görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadın hasta görmek sürekli ağlamaklı olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada hasta yaşlı birini görmek kendisiyle de gururlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı hasta görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı hasta insan görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments