Rüyada yaşlı çirkin adam görmek

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı çirkin adam gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek aydınlığa çıkılacağına, torunlarına dahi yeteceğine işarettir.

Rüyada çirkin yaşlı adam görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çirkin yaşlı kadın görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yaşlı çirkin kadın görmek kişinin kazancının çoğalacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bir adam görmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments