Rüyada kemik yalamak

Rüyada kemik yalamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bunun şans olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemik yalamak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada kemik yalamak güzel bir haneye sahip olunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin organını yalamak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, iyilik ve hayır bulacağına işarettir.

Rüyada kadının organını yalamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada boyun yalamak onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşini yalamak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada bıçak yalamak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

Rüyada toz şeker yalamak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments