Rüyada beyaz paraşüt görmek

Rüyada beyaz paraşüt görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, mali olarak küçüleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz paraşüt gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada beyaz paraşüt görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle yükselmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada paraşütle inmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet eder.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle atlamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalettir.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak maddi sorumluluklarının artacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle denize atlamak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments