Rüyada yamaç paraşütle uçmak

Rüyada yamaç paraşütle uçmak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret eder.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işarettir.

Rüyada paraşütle uçmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalet eder.

Rüyada uçan paraşüt görmek isteklerini yerine geleceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada paraşütle atlamak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle inmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek hayallerinin suya düşeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments