Rüyada paraşütle uçmak

Rüyada paraşütle uçmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına inanılır.

Rüyada paraşütle uçmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada paraşütle uçmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle inmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada paraşütle düşmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments