Rüyada uçaktan paraşütle atlamak

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak çalışmaları ile takdir toplayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, amacına ulaşabileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, insanlara küsüleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işarettir.

Rüyada paraşütle atlamak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle denize atlamak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle düşmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada paraşütle inmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz paraşüt görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada paraşüt görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments