Rüyada yakınından birini hamile görmek

Rüyada yakınından birini hamile görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada yakınından birini hamile gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Rüyada yakının hamile olduğunu duymak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek rızkının da çoğalacağına, makamının tehlikeye gireceğine işaret eder.

Rüyada yakınının hamile olduğunu duymak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret eder.

Rüyada yakınını hamile görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, umutlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir yakınını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments