Rüyada yakın akrabasını hamile görmek

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yakın akrabasını hamile gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada yakın bir akrabanın öldüğünü görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabayla tartışmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada en yakın akrabanı görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabanın evlendiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yakın akraba görmek yeni işlere atılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, haneye dertlerin gireceğine  işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments