Rüyada yağmur altında ıslanmak

Rüyada yağmur altında ıslanmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, darlık içine düşeceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada yağmur altında ıslanmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak sadece kendisini düşüneceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek borçları varsa ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments