Rüyada yağmur altında yatmak

Rüyada yağmur altında yatmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında yatmak gördüyseniz:

  • Belli işleriniz, planlarınız, ilişkileriniz ya da iş birliklerinizle ilgili gizli şüphe ya da endişeler duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada yağmur altında yatmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmurun altında yatmak dilediği gibi yaşayacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yağmur altında oturmak dünya hayatından yana da razı geleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada yağmur altında kalmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurun altında oynamak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurun altında koşmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun altında dans etmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur altında ıslanmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments