Rüyada yağmur ve fırtına görmek

Rüyada yağmur ve fırtına görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, gelirinin de artmayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kötü bir habere veya tehlikeye delalet eder.

Rüyada yağmur ve fırtına gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, yapılacak anlaşmaları veya pazarlıkları ilgilendiren başlıklarda son dakika değişiklikleri yapmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur fırtına görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalettir.

Rüyada yağmur fırtınası görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fırtına yağmur görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar ve fırtına görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments