Rüyada yağmur fırtına görmek

Rüyada yağmur fırtına görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her istediğini elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yağmur fırtına gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada fırtına yağmur görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek kirli işlere bulaşacağına, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yağmur fırtına görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur fırtınası görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına rüzgar görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments