Rüyada yağmurlu fırtına görmek

Rüyada yağmurlu fırtına görmek sıkıntıların aşılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu fırtına gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek talihin yüze güleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fırtına yağmur görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur fırtına görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, müjdeli haberle geleceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada yağmur fırtınası görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve fırtına görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments