Rüyada yağmur fırtınası görmek

Rüyada yağmur fırtınası görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet eder.

Rüyada yağmur fırtınası gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada yağmur fırtına görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işarettir.

Rüyada fırtına yağmur görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işarettir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalettir.

Rüyada yağmur fırtınası görmek insanların saygısının kazanılacağına, tüm keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde fırtınaya yakalanmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments