Rüyada fırtınalı yağmur görmek

Rüyada fırtınalı yağmur görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, zaferlere doymayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırtınalı yağmur gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada fırtınalı yağmur görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurlu fırtına görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada yağmur fırtınası görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına yağmur görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Rüyada yağmur fırtına görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Rüyada kar yağmur fırtına görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Rüyada deprem fırtına görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments