Rüyada kurşun çıkarmak

Rüyada kurşun çıkarmak neşenin yerine geleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, daima afiyette olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunu çıkarmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada kurşun çıkarmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments