Rüyada sarı kurşun görmek

Rüyada sarı kurşun görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kurşun gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada sarı kurşun görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada kalbe kurşun yemek hanesine güneş doğacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine yorulur.

Rüyada alnından kurşun yemek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kurşunu çıkarmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun yemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalettir.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments