Rüyada kurşunla vurulup ölmemek

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, küslerin barışacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına inanılır.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla vurulup ölmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının vurulmasını görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada adam vurulmasını görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulmamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments