Rüyada bacaklarda varis görmek

Rüyada bacaklarda varis görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarda varis gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada bacaklarda varis görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada bacağında varis görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Rüyada bacakta varis görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret eder.

Rüyada varisli bacak görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bacaklarında varis görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada varis çorabı görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta varis görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayağında varis görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments