Rüyada bacağında varis görmek

Rüyada bacağında varis görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, huzurlu günler geçirileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağında varis gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Rüyada bacaklarında varis görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta varis görmek yeni yatırımlar yapacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada bacağında varis görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarda varis görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada varisli bacak görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada varis çorabı görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta varis görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada ayağında varis görmek hayatın kolaylaşacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments