Rüyada ayakta varis görmek

Rüyada ayakta varis görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta varis gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Rüyada ayakta varis görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada bacaklarında varis görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada varis çorabı görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda varis görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada varisli bacak görmek başarıları ile konuşulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında varis görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta varis görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayağında varis görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments