Rüyada bacaklarında varis görmek

Rüyada bacaklarında varis görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir.

Rüyada bacaklarında varis gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada bacağında varis görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada bacaklarda varis görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarında varis görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Rüyada varisli bacak görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bacakta varis görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada ayağında varis görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada varis çorabı görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Rüyada ayakta varis görmek en pahalı evlerde oturacağına, sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments