Rüyada ayağında varis görmek

Rüyada ayağında varis görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayağında varis gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada ayağında varis görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakta varis görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda varis görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarında varis görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kazancının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada varisli bacak görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada bacakta varis görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada varis çorabı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada bacağında varis görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments