Rüyada melek dövmesi görmek

Rüyada melek dövmesi görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ticarete atılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek dövmesi gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada melek dövmesi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Rüyada melek dövmesi yaptırmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi dövme görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kendine dövme yapmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işarettir.

Rüyada babanın dövmesini görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada kola dövme yaptırmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments