Rüyada vücutta dövme görmek

Rüyada vücutta dövme görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, huzur içinde yatacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Rüyada vücutta dövme gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta dövme görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, halinin iyi olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına inanılır.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda dövme görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada elde dövme görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada dövme buğday görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments