Rüyada vücudu yara görmek

Rüyada vücudu yara görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu yara gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada vücutta yaralar görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta yara izi görmek kimseyle konuşmaz olacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mahsullerin fazlalaşacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda yaralar görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek patron koltuğuna geçeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada vücutta yara çıkmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments