Rüyada vücudunda yaralar görmek

Rüyada vücudunda yaralar görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kısmetlerin artacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Rüyada vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının vücudunda yara görmek hem moral hem de çareler bulacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta yara izi görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada vücudu yara görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek canla başla çalışacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada vücutta yara görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments