Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, şükrederek yaşayacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara uyum sağlamanız için ısrarcı olabilirler.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bahtın açık olmasına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments