Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek bereketli işlere gireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kendi geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini gördüyseniz:

  • Bir karşılığı olmayacağını fark ettiğiniz işlerden veya yardım etmeniz durumunda bir karşılık alamayacağınız kişilerden uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin birini görmek gelir elde edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, mevki makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin biriyle konuşmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments