Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok güzel günler göreceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarının azalacağına işarettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi gördüyseniz:

  • Romantik bir randevu ya da görüşme hayata iyimser bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek birçok dertle muhatap olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments