Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek az da olsa feraha çıkılacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu elbise giymek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir elbise giymek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah uzun elbise giymek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada mor uzun elbise giymek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada uzun sarı elbise giymek maneviyatının çökeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek hayırlı ve güzel olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun elbise giymek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments