Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments