Rüyada burun kılı çekmek

Rüyada burun kılı çekmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, huzur içinde yaşayacağına, güvenini sarsacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kılı çekmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada burun kılı çekmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burunda kıl çekmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada buruna su çekmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ana baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada burundan ip çekmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada burun kılı almak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burunda uzun kıl görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ne yöne gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kıllarını koparmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kılının uzadığını görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments