Rüyada üzerine battaniye örtmek

Rüyada üzerine battaniye örtmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalettir.

Rüyada birine battaniye örtmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hediye battaniye almak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments