Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işarettir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kendisini allah yoluna adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada üstüne battaniye örtmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek hayallerine kavuşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada örgü battaniye görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments