Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek ortak edineceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada üstüne battaniye örtmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bununla yüceleceğine inanılır.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne halı örtmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments